miercuri, 31 decembrie 2014

Am 2 anisori...de blogareala

                Va doresc  La multi ani tuturor! In noul an sa aveti multe bucurii, sa fiti puternici in momentele dificile si acestea sa fie putine, sa va bucurati de familia frumoasa pe care o aveti, sa fiti sanatosi ca sa puteti sa le faceti pe toate cu voiosie !
            Anul care a trecut am scris mai putin pe blog , insa cred ca acest lucru se poate remedia anul viitor.
            2014 a fost  foarte plin si destul de dificil pentru mine. O lucrare grea si contratimp cu tensiuni in familie, boala si apoi moartea tatalui meu , glicemii mari date de stres. Dar...trebuie sa recunosc ca nu au fost putine nici lucrurile placute pe planul diabetului: achizitionarea Dexcomului si comfortul dat de folosirea acestuia, aprobarea dosarului pentru pompa de insulina care spre surprinderea mea nu a necesitat interventii financiare, pe care oricum nu intentionam sa le fac. Bine, ramane de vazut daca intru in posesia acestei pompe. Deocamdata astept sa aduca marfa la farmacia spitalului si sa sper ca nu exista cine stie ce piedici .
                Un alt lucru bun este multimea de informatii furnizate de experienta cu Dexcom.
                O mare bucurie este ca m-am incris pe grupul Noisidiabetul unde la orice ora gasesti pe cineva care sa raspunda la te miri ce intrebare, uimire, nedumerire si dai garantat de privighetori de noapte care controleaza glicemii , iar in paralel stau pe Facebook.
                Am primit in dar si ace de pen, ca sa vezi ce bucurii ciudate au oamenii cu diabet! Ooo, multe ace, sa ma intep cu ele fara durere!
                 Anul acesta am facut consultatie la d-na doctor Mihaela Vlaiculescu si am participat la doua intalniri cu mamici si copii. Minunate momente.
                Am aflat in 2014 ca exista Night Scout care a devenit astfel un proiect de implinit pentru ianuarie 2015. Dati cautare pe Google. Merita. Mai este si grupul de pe Facebook   CGM in the Cloud. Merita urmarit.
                O alta bucurie a fost rezovarea partiala a problemei hiperglicemiilor de stres cu Bucuros si relaxat de la Dacia Plant (antistres pe romaneste), care nu dau somnolenta sau dependenta dar imi calmeaza cu 50% hiperglicemiile de stres.
                De asemenea o nesperata redresare a glicatei cu 0,9 mai buna intr-o singura luna.
                Poate au fost multe alte bucurii, reusite si mici victorii zilnice cu care nu ma laud , ci doar vreau sa spun ca exista si impliniri in viata cu diabet. 
                 Pentru anul 2015 sper sa fiu purtatoare fericita a pompei de insulina. Vreau si trebuie sa pun ordine pe plan culinar. In ultima vreme nu mai aveam nici un program. Vreau sa am glicate in tinte. Si sa pastrez tot ce este deja bun. Aaa , si sa fac mai mult sport, a se citi sa fac sport. Si sa mai scriu pe bloguri. Mai multa ordine in viata ca sa fie timp de toate. 
               In linii mari cam atat. Va doresc tuturor sa aveti spor in toate cate va sunt bune! La multi ani 2015!

Un comentariu:

  1. This separating connected with nation-wide topics out of any kind of metaphysical or maybe theological facial foundation xmas trees succeeding politics philosophers to get the latest time frame to get legit politics guru, nevertheless, guarantees, treatments which include good reason, pure legal requirements, customizable, as well as norm had been superceded from the proven fact that sovereignty exists inside of a nation�s consumers. https://imgur.com/a/bIyRhYD https://imgur.com/a/mTP4Tt2 https://imgur.com/a/WIUCQU5 https://imgur.com/a/AfMpAQu https://imgur.com/a/u7qTD1A https://imgur.com/a/Xv9L1TH https://imgur.com/a/5HmBNZJ

    RăspundețiȘtergere